Sagt om Malene

“Jeg har haft spændingshovedpine gennem flere år, og har gået jævnligt hos en (almindelig) fysioterapeut for at få løsnet op og holdt det nede – dette i kombination med smertestillende piller.

Jeg fik anbefalet at besøge Malene, og hun har udført mirakler med min krop! Allerede efter første behandling, kunne jeg mærke at dette var anderledes – Malene gjorde ting, som jeg ikke har oplevet hos andre – og de virkede!

Der skulle kun få behandlinger til, før min spændingshovedpine var helt væk. Det er nu mere end et halvt år siden hun behandlede disse spændinger, og min hovedpine er ikke kommet tilbage. Jeg har siden haft andre fysiske skavanker – og Malene udfører mirakler hver gang!”

– Mette 

 

“Mit forløb hos Osteopat & Fysioterapeut Malene Krause

Efteråret 2015

Efter en periode med søvnproblemer, snurren i fod og ben samt smerte i balle, kontakter jeg min egen læge.
Her får en henvisning til en klinik og får taget blodprøver og et hjertekardiogram. Desuden får jeg besked på at tage D-vitamin og får en recept på nogle ’slumre-piller’.
Intet havde den ønskede effekt!

Vinter 2015

En kollega beder mig kontakte Malene Krause og da jeg stadig ikke fornemmer nogen fremgang, tager jeg imod opfordringen.
Min første konsultation hos Malene består hovedsageligt i en lang og grundig snak. Her fortæller jeg om symptomer, smerter, levemønster, gode og ikke mindst dårlige vaner.
Herefter er jeg måske 20 minutter på briksen, hvor jeg allerede fornemmer, at Malene lokaliserer mine egentlige problemer.
De efterfølgende behandlinger hos Malene, er gigantiske spring mod en langt bedre fysisk tilstand. Selvfølgelig de fysiske behandlinger på briksen, men også Malenes leveråd, hargjort, at jeg i dag føler mig ’helbredt’.

Forår 2016

6 behandlinger har gjort det for mig. Men fremover bruger jeg Malene forebyggende, med jævne mellemrum.”

– Hans

 

“Efter at have set og oplevet hvad Malene havde gjort for mit barnebarn, fik jeg lyst til selv at prøve en behandling for de spændinger min vejrtrækningen giver pga. af dårlige lunger.
Allerede efter første behandling reagerede min krop kraftig på Malenes behandling.
Siden er jeg kommet til Malene med mine små og store skavanker
I flere år har jeg fået medicin for mine bihuler både med dråber til næse og øjne. Men har kunne stoppe med medicinen efter behandlinger hos Malene. Det er så rart at være fri for medicin og spændinger i min gamle krop, at jeg nu kommer forebyggende hvert halve år til behandling hos Malene.”

– Karin

 

“Fra første møde med Malene, vidste jeg, at jeg var i gode og trygge hænder! Det er altid en fornøjelse at komme ind af døren og man mærker med det samme, den rolige stemning der er i lokalet i den gamle stationsbygning.

Til daglig er jeg omringet af dygtige trænere og behandlere (primært fysioterapeuter), qua min sport som mellemdistanceløber. Malene er dog uden tvivl, én af de dygtigste og mest kompetente behandlere jeg nogensinde har mødt.

Jeg havde i en periode på ca. 1 måned haft tiltagende smerter i lysken, men som så mange andre idrætsudøvere trænede jeg alligevel videre. Efter 1,5 måned med smerter, kunne jeg til sidst hverken gå eller stå uden at det gjorde sindssygt ondt.

Jeg kom i kontakt med Malene og fik hurtigt en tid til behandling. Allerede efter første behandling (1 time) kunne jeg gå uden smerter, hvilket var meget stort på det tidspunkt! Efter 3. behandling over 3 uger, var jeg igen løbende på fuld styrke og siden har jeg ikke mærket noget til min lyske…Tak for det!

Udover Malenes fysiske behandling, har jeg været utrolig glad for hendes interesse for min sport og mit velvære generelt. Malene formåede med hendes søde stemme og store omsorg, at få vendt min frustration over at have ondt, til at træne endnu hårdere og komme endnu stærkere tilbage. Nogle gange er man mere skadet psykisk, end man er fysisk!

Jeg takker af hele mit hjerte for det du har gjort for mig indtil videre, Tak!”

– Caroline

 

“Tilbage i 2007 tog jeg, i samråd med lægerne på Herlev hospital, den beslutning, at få foretaget en dobbeltsidet masektomi. Jeg havde nogle knuder i brysterne og en historie i bagagen med en mormor og mor, som i en tidlig alder var død af brystkræft.

Der var to sider i sagen, den psykiske og den fysiske. Den psykiske var min angst af at dø af brystkræft og den fysiske var smerterne og den udfordring operationen gav mig. Min mand havde gået til behandling hos Malene og anbefalede mig at opsøge Malene Krause før min operation. Det viste sig at være en rigtig god beslutning.

Mit første møde med Malene glemmer jeg aldrig. Jeg blev mødt at en stærk personlighed, som udstrålede interesse, kompetence og omsorg. Malene gav mig nyttige råd i forhold til kost og øvelser før og efter indgrebet, som resulterede i, at jeg kunne være en aktiv part i min behandling efter operationen. Det var meget intenst, at en person jeg ikke kendte, viste så stor omsorg og interesse. Det virkede som om Malene havde spændt et sikkerhedsnet under mig. Faldt jeg, så ville hun gribe mig. Tak for det…for det havde jeg virkelig brug for.

Mit andet møde med Malene var anderledes end det første. Jeg var psykisk helt i bund, havde svært ved at acceptere min krop. Der hvor der før havde været 2 pæne bryster, var nu  erstattet af to klatkagelignende bryster på brystkassen. Jeg var i gang med at blive ekspanderet, hvilket var utrolig smertefuldt. Jeg var frustreret over hvor lidt jeg kunne udrette fysisk. Jeg kunne ingenting. Absolut ingenting. Malene tog godt imod mig og på sin rolige og kompetente måde, fik hun strukket mine led og muskler, så jeg fik en bedre bevægelighed og større velvære. Jeg følte, at nogen tog sig af mig og hjalp mig i den rigtige retning i en ellers kaotisk situation.

Jeg besøgte Malene jævnligt og da jeg efter 2 operationer var klar til komme i form igen, hjalp Malene mig med at få kontakt til de rette personlige trænere. Jeg satte et mål og langsomt og sikkert kom jeg hel igennem forløbet. Efterfølgende har jeg gennemført 2 halve ironman og føler mig stærkere end nogensinde.

Jeg vil altid have brug for Malene, om det er for en mindre eller større skade eller blot for velværet skyld.

Jeg er evig taknemmelig for Malenes præcise og kompetente behandling, og ikke mindst for den måde hun er på. Et helt igennem vidunderligt menneske. Tak!”

– Anna

 

”Malene har behandlet mig igennem 6 måneder og har ”helbredt” mig for mine stressrelaterede fysiske skader. Ud over det har hun fungeret som stresscoach og samtalepartner samt bidraget positivt til et fysisk genoptræningsprogram – også i forbindelse med mine idrætsaktiviteter. Det har helt igennem været en positiv oplevelse at ”møde” Malene som jeg varmt kan anbefale til andre.”

-Steen

 

Malene Krauses osteopatiske behandling er en af de bedste gaver jeg nogensinde har givet begge mine børn.

4e033525a32e7Mit første barn var godt i gang med at få et skævt hoved. Vi havde prøvet de gængse råd med at lægge noget til den ene side, så han ikke kunne vende hovedet, sætte lys op, så han vendte sig efter det osv., men intet hjalp. Det var heller ikke rart at skulle ”tvinge” sit barn til at gøre noget, som stred mod dets krop og natur. Vi gik i gang med at undersøge og afprøve den store behandlingsjungle og prøvede mange forskellige behandlere. Det brugte vi meget tid og mange penge på. Men lige meget hjalp det.

Vi blev anbefalet Malene Krause af en god bekendt. Jeg havde aldrig før hørt om osteopati, men var mere end villig til at give det en chance, da jeg var træt af at famle i blinde. Jeg er som mange andre mennesker i dette samfund en kritisk forbruger og var meget opmærksom på, hvad der skulle til, for at blive osteopat og fandt ud af, at det er en 5 år lang uddannelse, der omfatter en kompleks gennemgang af både antonomi , fysiologi og patologi. Det gav mig en tryghed at vide, at det ikke var et eller andet enhver kunne uddanne sig til på et weekendkursus. Leo var hos Malene én gang og hans hoved blev rettet ud.

Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg skulle vælge Malene, da min anden søn Marius kom til verden og var meget anspændt og urolig med fordøjelses – og søvnproblemer.

Vi er så taknemmelige over Malenes behagelige og kompetente måde at være på. Hun er så dejlig rolig og virkelig god til sit fag og børn. Hendes baggrundsviden og fag er en guldgrube og hun har ydermere en skattekiste af velafprøvede erfaringer.

Så en kæmpe tak til Malene

– Kristina, Mads, Leo og Marius.

 

orvadJeg er elite tennisspiller og får derfor en del små skader, da jeg træner meget. Jeg har senest haft ondt i mit håndled i godt to uger og tænkte derfor jeg måtte få behandling. Jeg har mange gange før været hos Malene og er altid hurtigt kommet over skaden efter få behandlinger. Hver gang jeg har været til behandling har hun trykket eller masseret punktet hvor jeg har haft ondt, og hver gang har jeg kunne mærke en forskel. Efter det har jeg fået nogle øvelser som jeg skulle lave hver dag der ligeledes hjalp rigtig godt. Efter nogle dage er jeg blevet fuldt klar igen.
Jeg kan kraftigt anbefale Malene som en løsning på både store og små skader

– Frederik

 

LGI en familie med elitesport prioriteret som nummer 1, så kan skader og småskavanker ikke undgås.

Med 3 teenagers i elitesport i så forskellige sportsgrene som teknisk Taekwondo, Ridebanespringning og Tennis, så finder man hurtigt ud af, hvad og hvem som kan støtte bedst muligt op, så målsætninger har de bedst mulige betingelser for at blive indfriet.

I den forbindelse har Malene Krauses rådgivning, vejledning og behandlinger virket skadesforbyggende. Men også i de tilfælde hvor en skade syntes på vej eller er blevet aktuel, da har Malene flere gange haft afgørende betydning for at de planlagte konkurrencer kan gennemføres med succes.”

– Frank

 

Min datter Caroline som er en flittig tennisspiller med meget træning og mange turneringer har igennem det sidste år lidt af store smerter i både ryg, albue og baglår. Hun har gået til fysioterapi i flere måneder hver uge uden det hjalp.

Men da vi fik kontakt med Malene og Caroline kom under  hendes kyndige behandling skulle der kun 2 behandlinger til, så var Caroline skadesfri og har ikke haft gener siden….. Fantastisk når man kun er 13 år og gerne vil dyrke sin sport til fulde
– Winnie